در آستانه ی روز ملی تخم مرغ مقارن با بزرگداشت هفته دامپزشکی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد اعلام داشت از سال 1388 و با هدف پایش سلامت تخم مرغ مصرفی در سطح استان طرح جامع نشانه گذاری تخم مرغ در واحدهای تولیدی تخم مرغ استان یزد به اجرا در آمد.

دکتر محمد رضا صادقپور اجرای این طرح را گام بزرگی در جهت ارتقاء سطح بهداشت، کیفیت تولید و رعایت حقوق مصرف کنندگان دانست و اظهار داشت شهروندان تخم مرغ نشان دار را با اطمینان خاطر مصرف نمایند.

این مقام مسئول در ادامه افزود: این طرح با استقرار دستگاه های جت پرینت، در کلیه واحدهای تولید تخم مرغ و کنترل و پایش ماهیانه           تخم مرغ های عرضه شده در تمامی شهرستان ها و نیز پیگیری موارد تخلف از طریق نظارت مستمر بر فروشگاه ها و مراکز عرضه تخم مرغ به صورت کامل در سطح استان اجرایی شد و بدین ترتیب تاریخ تولید و مدت زمان مجاز مصرف این فراورده ی خام دامی به صورت کامل تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی و در دسترس مصرف کنندگان قرار گرفت.

دکتر صادقپور تخم مرغ را به عنوان یک فراورده ی پرطرفدار و مفید دانست و گفت: تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد و به رشد کودکان و تقویت قوه ی بینایی و سلامت   استخوان ها و پیشگیری از بعضی از بیماری ها کمک نماید.

وی در پایان ضمن اشاره به اين نكته كه بهترين زمان مصرف تخم مرغ در دماي اتاق (25 درجه سانتيگراد) حداكثر يك هفته و داخل يخچال (4 درجه سانتیگراد) يك ماه مي باشد، از مردم خواست از خرید و مصرف تخم مرغ های فاقد نشان خودداری نموده و هنگام خريد به تاريخ توليد تخم مرغ توجه نمايند و در صورت مشاهده تخلف مراتب را به شبکه های دامپزشکی شهرستان ها اطلاع دهند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا